Lite allt möjligt

Kennelnamn

2015-01-03 00:39 #0 av: Cahira

Finns säkert såna här trådar men orkar inte söka.

Hur kom ni fram till ert kennelnamn? Kände ni att det var rätt för er? 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2015-01-03 01:26 #1 av: Katti

Åh vad jag funderade! Jag hade ordlistor, lexikon, synonymböcker, korsordsböcker och alla mina hundböcker (vilket var några stycken Skrattar) på ett bord i veckor. På kvällarna satt jag där och funderade, och jag hade långa listor med förslag som jag tyckte betydde något för mig. Jag dissade dock alla eftersom betydelsen inte blev tydlig för någon annan...

Men så en dag låg den överst - boken Min Bästa Vän av Marie Hansson. Komplett med dedikation av författaren Cool. Där var det, mitt kennelnamn! Mina hundar var och är mina bästa vänner och min förhoppning är självklart att de valpar jag föder upp ska bli lika uppskattade i sina nya familjer!!!

Sajtvärd på Kennel iFokus, medarbetare på BARF iFokus

Kennel Min Bästa Vän & Skullebo kaningård

Anmäl
2015-01-03 01:30 #2 av: Cahira

Åh vilket kärleksfullt kennelnamn! 

Jag har funderat på mitt kennelnamn i hur många år som helst. Är många år bort innan jag väljer att växa upp och bli uppfödare när jag blir stor, men kennelnamnet känns ju så himla viktigt på nåt vis! 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2015-02-01 18:54 #3 av: Fruset blåbär

För mig gav det sig naturligt, jag vill ha något som sa något om min ras och mina hundar därför blev det "Lyckoskallets" - sheltien är ju (ö)känd för att vara en skällig ras samt att mina hundar skäller av glädje när vi ska träna Glad

Men håller med om att  det är viktigt att det känns rätt - förhoppningsvis är det ju något man ska kampera ihop med i många år!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.