Försäkringar

Uppfödarrabatter?

2017-04-04 17:11 #0 av: guldtassar

Hej, vi planerar i framtiden att ha kennel osv, vi har väldigt klara mål med vad vi vill uppnå. Men nu undrar jag om det är någon som har koll på uppfödarrabbatter via försäkringsbolag och vilka försäkringsbolag som har det?

Samt om det är andra bra rabatter som uppfödare som kan vara bra och ha koll på också.

Anmäl
2017-04-05 18:55 #1 av: Katti

Jag kan Agria bäst, men är tämligen säker på att alla bolagen har uppfödarrabatter! Det finns information på respektive hemsidor, men tänk på att villkor och priser ändras årligen, så det som gäller idag kanske inte gäller om en månad, eller i alla fall inte nästa år!

När det gäller försäkringar så är det väldigt viktigt att verkligen sätta sig in i vad föräkringen täcker (eller snarare inte täcker...). Att bara jämföra priser säger inget alls.

Det är ju också så att vilken försäkring som är bäst är individuellt. Har man ont om pengar är en av de dyraste försäkringarna bäst. Då får man hjälp med allt som skulle kunna hända och självrisken är låg om man måste utnyttja försäkringen. Har man däremot gott om pengar kan man välja en billigare försäkring med högre självrisk och kanske reservationer för sånt som troligen inte händer. 

Sajtvärd på Kennel iFokus, medarbetare på BARF iFokus

Kennel Min Bästa Vän & Skullebo kaningård

Anmäl
2017-04-05 19:07 #2 av: guldtassar

Tack för utförligt svar 😊

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.