Bilder

10 veckor efter förlossning

2016-04-10 23:03 #0 av: Paxxa

Inte ens 10 veckor efter förlossning. Tycker att hon är så fin i kroppen för det! 

Gör ni något speciellt med era tikar för att dom ska dra ihop sig? Hur länge diar era valpar? Brukar era tikar dra ihop sig snabbt? 

Anmäl
2016-04-11 10:45 #1 av: Amandla

Oj, det var snabbt! Så fin hon är GladMin tik behöver numera närmare ett halvår på sig efter en kull att se ut sådär (även om tuttarna är lite hängigare nuförtiden men så blir det ju på oss människor också), fast efter första kullen tog det inte värst många månader. 

Jag gör inget särskilt, förutom att vara noga med att väga henne åtminstone en gång i  månaden och väga maten vid varje mål, men så gör jag alltid. Har småhundar och det behövs inte mycket för att de ska bli tjocka, och det vill jag inte att de blir.

Valparna har diat mellan sex och nio veckor, lite olika. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-04-11 21:49 #2 av: Katti

Jag vet faktiskt inte. Har inte tänkt på det, och det syns ju inte så tydligt på lapphundarna! Men mina tikar har, med något enstaka undantag, diat väldigt länge. Finns det valpar kvar så har de snuttat tills de varit i alla fall 12 veckor. Fast inte alltid och hur som helst, så nog har tikarna tagit sitt ansvar som "uppfostrare" Glad. Någon gång har jag haft ungefär jämgamla valpar och då har de även diat varandras valpar!

På bilderna finska lapphundsmamman Katla med två egna och fyra mittelvalpar!

Sajtvärd på Kennel iFokus, medarbetare på BARF iFokus

Kennel Min Bästa Vän & Skullebo kaningård

Anmäl
2016-04-18 07:55 #3 av: Corgitok

Åhh jag svimmar snart! Finska lapphundar! Kär

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.