Valparna

Sänka priset på valp?

2016-03-19 10:39 #0 av: Katti

Sitter och funderar på det här med att sänka priset på valparna (i förhållande till vad som är brukligt pris i rasen). I vilka lägen sänker du priset?

Sajtvärd på Kennel iFokus, medarbetare på BARF iFokus

Kennel Min Bästa Vän & Skullebo kaningård

Anmäl
2016-03-19 10:49 #1 av: Lizelda

Vi har en valp just nu där vi sänkt priset då han föddes med en krokig stubbsvans och även var lite svullen på ena sidan av ansiktet. Han mår bra och har inga fysiska fel på sig men  de var tolv stycken så han har antagligen legat lite trångt. Men där har vi sänkt priset då han har estetiska defekter men inte några fysiska defekter.

"Be proud of your scars, they're proof of a fight you never lost."

HundarBortskänkes, Ridsport, AkvariefiskFurry Paws

Bloggar om min assistanshund på Tassa Bredvid

Anmäl
2016-03-19 12:27 #2 av: Amandla

En av mina valpar sålde jag för halva priset, hon hade problem med ett knä efter att hon halkat på halt parkettgolv. Även om det nästan hade gått  över helt när jag sålde henne vid nio månaders ålder så sänkte jag  priset för säkerhetsskull på rekommendation av SKK, eftersom eventuell operation skulle kosta ungefär lika mycket. Så här ett par år efteråt har hon inga problem alls med knät, som tur  är.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-03-21 15:17 #3 av: [AnimeV4]

När jag tittade på chihuahuor så hade en del sänkt priset för underbett. Priset varierade beroende på hur grovt det var.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.